Meteen contact? Bel +31 546 632471 voor meer informatie!
Contact
Content Management System

Wist u dat de eerste versie van
"Site to Edit™" CMS
is gemaakt in 2004 als opvolger van B-CMS.

Site to Edit Nieuws

13-08-2014

Paardensportvereniging Sint Joris uit Geesteren Ov heeft een nieuwe website laten ontwikkelen door Brosis.nl onder ons Site to Edit CMS. Met een geheel op maat gemaakte module kunnen de ruiters zelf online een paardenbak reserveren en kijken of er nog plek beschikbaar is. De website is gemakkelijk te onderhouden voor de beheerders met ons Site to Edit Content Management System.

Lees verder
08-08-2014

Handelsonderneming Boshoeve werkt al een paar jaren naar tevredenheid met het Site to Edit CMS van Brosis it diensten bv. Naast actuele inhoud die zij zelf geheel kunnen beheren, is het natuurlijk heel belangrijk dat de vormgeving eens in de paar jaar een opfrisbeurt krijgt en weer aan de moderne wensen voldoet.

Lees verder
25-07-2014

De nieuwe website van Pos & Zanoli is ontworpen door Brosis.nl samen met reclamebureau Visual Marketing. De gehele website kan zelf worden onderhouden met ons Site to edit CMS.

De website is tevens beschikbaar voor de smartphone's en tablets door gebruik te maken van responsive design sjablonen.

Lees verder
11-07-2014

Voor Ladiesnight Rossum maakten Brosis.nl een website welke past bij glamour en de Gooische vrouwen style. Brosis.nl heeft de website “responsive“ gemaakt zodat de website ook goed te bekijken is op een tablet of smartphone.

Lees verder
03-07-2014

Bouwbedrijf Kamphuis uit Geesteren heeft zijn nieuwe website laten bouwen door Brosis.nl in samenwerking met Reclame bureau Visual Marketing. De website is door Bouwbedrijf Kamphuis zelf geheel bij te houden met ons Site to Edit cms systeem.

Lees verder
27-05-2014

Voor luxevakantiewoningcuracao.com heeft Brosis.nl een nieuwe website gebouwd waar de mooie luxe vakantiewoningen op Curaçao gepresenteerd worden. De informatie kan snel worden bijgewerkt via ons Site to Edit Beheer systeem en door de verschillende diashows krijgt de bezoekers meteen een goede indruk van het object.

Lees verder
19-05-2014

Voor S'il vous plait XL dames mode grote maten in Almelo heeft Brosis.nl de sjabloon voor de website ontworpen. S'il vous plait XL voorziet zelf de website van teksten en afbeeldingen. Samen met de ondersteuning van de Brosis.nl helpdesk, die standaard kosteloos bij een Brosis.nl Site to Edit CMS meegeleverd wordt, gaat dit zeker lukken.

Lees verder
10-05-2014

Startende ondernemer Remco van Remco's Rijschool in Geesteren Ov heeft gekozen voor het Site to Edit Website Beheer Systeem (CMS) voor zijn website www.remcos-rijschool.nl.

Lees verder
09-04-2014

In aanloop naar de nieuwe versie van ons Site to Edit™ Content Management Systeem heeft onze eigen website een facelift gehad.

Lees verder
22-03-2014

De nieuwe website www.stevo.nl staat online! Ook Voetbalclub Stevo heeft gekozen voor het Site to Edit CMS van Brosis.nl. 

Lees verder