Meteen contact? Bel +31 546 632471 voor meer informatie!
Contact
Content Management System

"Site to Edit™" CMS kan ook gekoppeld worden aan een eigen app! Neem contact op met ons voor een demonstratie.

Site to Edit Nieuws

11-07-2014

Voor Ladiesnight Rossum maakten Brosis.nl een website welke past bij glamour en de Gooische vrouwen style. Brosis.nl heeft de website “responsive“ gemaakt zodat de website ook goed te bekijken is op een tablet of smartphone.

Lees verder
03-07-2014

Bouwbedrijf Kamphuis uit Geesteren heeft zijn nieuwe website laten bouwen door Brosis.nl in samenwerking met Reclame bureau Visual Marketing. De website is door Bouwbedrijf Kamphuis zelf geheel bij te houden met ons Site to Edit cms systeem.

Lees verder
27-05-2014

Voor luxevakantiewoningcuracao.com heeft Brosis.nl een nieuwe website gebouwd waar de mooie luxe vakantiewoningen op Curaçao gepresenteerd worden. De informatie kan snel worden bijgewerkt via ons Site to Edit Beheer systeem en door de verschillende diashows krijgt de bezoekers meteen een goede indruk van het object.

Lees verder
19-05-2014

Voor S'il vous plait XL dames mode grote maten in Almelo heeft Brosis.nl de sjabloon voor de website ontworpen. S'il vous plait XL voorziet zelf de website van teksten en afbeeldingen. Samen met de ondersteuning van de Brosis.nl helpdesk, die standaard kosteloos bij een Brosis.nl Site to Edit CMS meegeleverd wordt, gaat dit zeker lukken.

Lees verder
10-05-2014

Startende ondernemer Remco van Remco's Rijschool in Geesteren Ov heeft gekozen voor het Site to Edit Website Beheer Systeem (CMS) voor zijn website www.remcos-rijschool.nl.

Lees verder
09-04-2014

In aanloop naar de nieuwe versie van ons Site to Edit™ Content Management Systeem heeft onze eigen website een facelift gehad.

Lees verder
22-03-2014

De nieuwe website www.stevo.nl staat online! Ook Voetbalclub Stevo heeft gekozen voor het Site to Edit CMS van Brosis.nl. 

Lees verder
21-02-2014

Kleurig-Fleurig verkoopt mooie kleurige sieraden gemaakt van tagua (bekend als het plantaardig ivoor) afkomstig uit Ecuador.

Lees verder
20-02-2014

In samenwerking met een Reclamebureau uit Hengelo heeft BROSIS IT diensten b.v. voor www.fitlease.nl een website ontwikkeld onder ons Site to Edit™ CMS. Het reclame bureau kan zo snel zelf de gegevens aanpassen op de website zonder technische kennis.

Lees verder
21-01-2014

Ondertussen zijn wij druk aan het testen met de nieuwe versie van ons Content Management System Site to Edit™. Natuurlijk worden al onze Site to Edit™ website's gratis bijgewerkt als de nieuwe versie uit is!

Lees verder