Meteen contact? Bel +31 546 632471 voor meer informatie!
Contact
Content Management System

"Site to Edit™" CMS kan ook gekoppeld worden aan een eigen app! Neem contact op met ons voor een demonstratie.

Site to Edit Nieuws

27-11-2014

Oxfordproducts wou een leuke frisse website die zowel geschikt is voor de pc als de smartphone's. Klanten moeten in een beveiligde omgeving kunnen inloggen om de details van de orders te kunnen inzien. De website is opgezet door Brosis.nl en Oxfordproducts kan deze zelf beheren met het Site to Edit Content Management Systeem.

Lees verder
21-11-2014

Elke vrijdag verse Sushi aangeleverd vanuit Amsterdam. Vader en zoon Jun en Hiroshi Tsujimaru voorzien de Benelux en Duitsland reeds 15 jaar van dagverse sushi. Topkwaliteit! Geheel traditioneel gemaakt met gebruik van de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Lees verder
05-11-2014

De werkgroep AED van Dorpsbelang Geesteren heeft onlangs een nieuwe website gekregen. Deze website wordt beschikbaar gesteld door BROSIS IT Diensten. De nieuwe vormgeving is geschikt gemaakt voor het gebruik op pc's en mobiele apparaten.

Lees verder
21-10-2014

Caribbean Speed Dating organiseert wekelijks op verschillende locaties op het eiland Curaçao leuke Speeddate avonden. Een leuke website met inschrijffunctie is hiervoor natuurlijk onmisbaar.

Lees verder
20-10-2014

De website was al even gereed maar is nu ook aangepast naar 2015. Wij hebben het over Kleintjeoostenrijk.nl, een evenement waar de bussen en auto's met de vele bezoekers in polonaise reden naar het feestterrein aan de Grotestraat in Rossum. Een fantastisch feest samen met Saxeon, die Kuperbarger Spatzen en de Oostenrijkse band die Tiroler Mander.

Lees verder
17-07-2014

Waar een normaal broodje stopt, gaat Stopbroodje.nl verder! Vanaf 1 september kunt u voor deze broodjes even stoppen op de markt in Almelo, Emmen en Hengelo. Daarnaast kunt u Stopbroodje.nl ook aantreffen op verschillende evenementen waaronder het CSI Twente in Geesteren.

Lees verder
15-08-2014

Een wijnbar zoals een wijnbar behoort te zijn. Een schitterende plek voor liefhebbers die willen genieten van een mooi glas wijn in combinatie met een heerlijke bite.

Lees verder
13-08-2014

Paardensportvereniging Sint Joris uit Geesteren Ov heeft een nieuwe website laten ontwikkelen door Brosis.nl onder ons Site to Edit CMS. Met een geheel op maat gemaakte module kunnen de ruiters zelf online een paardenbak reserveren en kijken of er nog plek beschikbaar is. De website is gemakkelijk te onderhouden voor de beheerders met ons Site to Edit Content Management System.

Lees verder
08-08-2014

Handelsonderneming Boshoeve werkt al een paar jaren naar tevredenheid met het Site to Edit CMS van Brosis it diensten bv. Naast actuele inhoud die zij zelf geheel kunnen beheren, is het natuurlijk heel belangrijk dat de vormgeving eens in de paar jaar een opfrisbeurt krijgt en weer aan de moderne wensen voldoet.

Lees verder
25-07-2014

De nieuwe website van Pos & Zanoli is ontworpen door Brosis.nl samen met reclamebureau Visual Marketing. De gehele website kan zelf worden onderhouden met ons Site to edit CMS.

De website is tevens beschikbaar voor de smartphone's en tablets door gebruik te maken van responsive design sjablonen.

Lees verder