Site to Edit™: Onbeperkte ondersteuning voor uw CMS

zonder extra kosten.

Het beheren van een website kan soms lastig zijn, vooral als u dit niet regelmatig doet. Bij Brosis.nl begrijpen we dit en daarom bieden wij onbeperkte ondersteuning bij elk van onze Site to Edit™ abonnementen. Of u nu vragen heeft over het gebruik van het CMS of hulp nodig heeft bij het oplossen van problemen: ons team staat altijd voor u klaar voor hulp. U kunt ons bereiken via e-mail, whatsapp of telefoon en wij zullen snel reageren om u te ondersteunen.

Site to Edit™ CMS Specialpack-abonnement: één uur webmastering per jaar inbegrepen

Als u nog meer ondersteuning nodig heeft, overweeg dan ons specialpack-abonnement. Naast onbeperkte ondersteuning krijgt u ook één uur webmastering per jaar. Ons team kan kleine wijzigingen aan uw website aanbrengen zoals het toevoegen van nieuwe pagina's, het bijwerken van inhoud of het installeren van plug-ins. Dit betekent dat u meer tijd heeft om u te concentreren op uw bedrijf, terwijl wij ervoor zorgen dat uw website up-to-date blijft en uw online aanwezigheid verder verbetert.

Als u op zoek bent naar een CMS-oplossing die niet alleen betaalbaar is, maar ook de ondersteuning biedt die u nodig heeft om succesvol te zijn, dan bent u bij Site to Edit™ aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over onze CMS-oplossingen en hoe we u kunnen helpen uw online aanwezigheid te verbeteren.

Gratis support

Komt u er niet uit? Bij alle Site to Edit CMS abonnementen zit onbeperkt support. Wij leggen het u graag uit.

All-in CMS

Site to Edit CMS is een All-In pakket. U heeft geen omkijken naar de techniek en webhosting.

Gratis Demonstratie

Wilt u een gratis demonstratie hoe het systeem werkt? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Site to Edit CMS

Onderdeel van Brosis.nl
Geermanstraat 64
7678 BL  Geesteren O

+31 546632471